У Греції запускають другу DTH-платформу

25 Серпня 2011
10443
25 Серпня 2011
11:28

У Греції запускають другу DTH-платформу

10443
У Греції запускають другу DTH-платформу

Грецька телекомунікаційна компанія OTE у вересні 2011 року планує вивести на ринок нову платну DTH-платформу Conn-X. Про це пише Media Business Report.

 

Пропозиція OTE стане дешевшою, ніж доступна наразі єдина пропозиція від конкурента, платформи Nova (364 тис. абонентів, належить місцевій телекомунікаційної компанії Forthnet).

 

У 2010 році доходи Nova склали € 195,5 млн, що трохи менше в порівнянні з € 200,3 млн. 2009 року.

 

Платформа Conn-X розпочне мовлення із супутника Eutelsat (9° східної довготи), а вартість її пропозиції складе менше € 20 на місяць.

 

Зазначимо, що IPTV-платформа компанії OTE (чинна також під брендом Conn-X) наразі обслуговує близько 55 тис. абонентів на території Греції.

 

Нова DTH-платформа компанії розрахована в першу чергу на користувачів, які знаходяться за межами покриття IPTV-мережі OTE.

 

Як зазначає видання, ринок платного ТБ в Греції найменш розвинений у Європі. Греки вважають за краще дивитися ефірне телебачення, частка якого складає близько 80% всього ринку поширення телесигналу. Через географічні ландшафтні особливості Греції сектор кабельного телебачення не є достатньо розвиненим (його проникнення складає менше 4%). На місцевому ринку IPTV зараз працюють 4 оператора (крім Conn-Х TV це Hol TV, On TV і Vivodi Telecommunications).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10443
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду