BBC шукає перекладача з української на російську мову

22 Серпня 2011
8277
22 Серпня 2011
17:47

BBC шукає перекладача з української на російську мову

8277
BBC шукає перекладача з української на російську мову

Всесвітня служба ВВС (BBC World Service) шукає людину на вакансію перекладача з української на російську мову. Про це «Телекритиці» повідомили у ВВС.

 

«Співпраця на умовах договору підряду передбачає переклад новин, статей та інших матеріалів, які продукує "ВВС Україна"», - йдеться у повідомленні компанії.

 

Серед основних вимог до кандидатів: вища гуманітарна освіта, вільне володіння українською та російською мовами (знання англійської мови - додаткова перевага), грамотність, вміння співпрацювати у команді та виконувати завдання у чітко встановлені терміни.

 

Резюме варто надсилати на: HR.Kiev.BBC@gmail.com до 29 серпня 2011 року.

 

Інтерв'ю з відібраними за резюме кандидатами проходитимуть на початку вересня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8277
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Запитання
4691 дн. тому
А що, та "ліва" молоденька дівчинка з агентства ЛІГА, яку чомусь узяли цілим головним редактором укр. служби Бі-Бі-Сі - не справляється? :-) Отакої! Вона і мови укр. як виявилось не знає, і виробництва новин - ні. :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду