Перший національний покаже серіал «Чорна рада» та трилер «Штольня»

18 Серпня 2011
19736
18 Серпня 2011
15:10

Перший національний покаже серіал «Чорна рада» та трилер «Штольня»

19736
Перший національний покаже серіал «Чорна рада» та трилер «Штольня»

22 серпня та 25 серпня Перший національний покаже історичний телесеріал «Чорна рада». Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Фільм «Чорна рада» знято за однойменним романом українського письменника Пантелеймона Куліша. «Основні події фільму розгортаються у тяжкі для України історичні часи. Після смерті Богдана Хмельницького загострюється боротьба за гетьманську владу між Якимом Сомком й Іваном Брюховецьким, кульмінацією запеклого політичного протистояння стає Чорна рада (1663). На тлі політичних інтриг, несподіваних союзів і зрад розгортається інша сюжетна лінія - любовна... Масштабні батальні сцени, мальовничі національні костюми, відомі й улюблені актори роблять фільм привабливим для найширшого кола глядачів», - йдеться у повідомленні.

 

22 серпня вийде три серії фільму о 15:55, 16:30 та 17:20, 25 серпня - продовження о 15:35, 16:25 та 17:15.

 

22 серпня о 21:25 на Першому національному транслюватимуть український трилер «Штольня»: «П\'ятеро студентів-археологів разом з керівником (професором) вирушають на літню археологічну практику. Під час розкопок вони знаходять закритий вхід до штольні. Після розмов зі своїм керівником про пошуки старовинного ідола Перуна, що загубися у підземеллі під час Другої світової війни, і зникнення Професора, друзі спускаються до штольні на пошуки. Там, у підземеллі, на них чекають нові відкриття та знахідки, від яких холоне кров», - йдеться в анотації.

 

Режисер фільму «Штольня» - Любомир Кобильчук, композитор - Потап. У головних ролях: Ольга Сторожук, Олексій Забегаєв, Світлана Артамонова, Сергій Стасько та Павло Лі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19736
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сева стополь
4642 дн. тому
ТАК ЭТО Ж НАДО ДЕЛАТЬ ВСЕГДА, А НЕ ПРОСТО ПИАРА РАДИ. ЗАДРОЧИЛИ УЖЕ КРЕМЛЕВСКОЙ ТУФТОЙ
Асс
4643 дн. тому
а остальным телеканалом как всегда не до прошлого Украины.ТОлько первый и показывает фильмы про нашк историю.Молодцы ребята.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду