Продакшн Забулонської підписав договір з «1+1»

16 Серпня 2011
18057
16 Серпня 2011
15:13

Продакшн Забулонської підписав договір з «1+1»

18057
Продакшн Забулонської підписав договір з «1+1»

Компанія Sister's Production, співвласниками якої є Вікторія Забулонська і Марина Городецька, підписала контракт з телеканалом «1+1» на ексклюзивне річне співробітництво. Компанія вже починає виробляти для каналу кілька проектів, повідомляє прес-служба «1+1».

 

Генеральний директор групи «1+1» Олександр Ткаченко зазначає, що давно знайомий з Вікторією Забулонською, довіряє її досвіду, професіоналізму і радий новим можливостям співпраці.

 

У свою чергу Вікторія Забулонська вважає, що «підписання цього контракту відкриває великі перспективи для розвитку Sister's Production в різних жанрах. У нас багато нових ідей і ми раді можливості їх здійснення».



Нагадаємо, Вікторія Забулонська і Марина Городецька виробляли такі проекти для Нового каналу, як «Хто проти блондинок?», «Інтуїція», «Здрастуйте, я ваша мама» і багато інших.

 

Як писала ТК, нещодавно Вікторія Забулонська пішла з посади директора департаменту розважальних програм Нового каналу.

 

Як зазначала пані Забулонська у коментарях ТК, вона також продюсувала для осіннього сезону шоу ICTV «Останній герой».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18057
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Не утони, плз
4638 дн. тому
Никогда не стебался с чьих-либо опечаток и грамматических ошибок, но Саша Ткаченко не мог бы (даже в порыве гнева) написать "выплывишь". Он русский все-таки учил :-) Так что, друзья (внимание!) не делайте вид, что ЭТО пишет Ткаченко или вы с 1+1. :-) Понятно, что вы работаете в интернете с целью подрывать имидж 1+1 и всех его сотрудников. Но, право, Володя, не так же топорно! :-)
нормальку
4638 дн. тому
А почему сразу "гадость"? Вы намекаете нае больше, чем пришло нам всем в голову.
нормалек
4639 дн. тому
to lдля не утони, плз - да что же ты идиот такой, все тебе туманно, гадость какую-то хочеш написать. Уверен, еще выплывишь под другим ником, тварь
lдля не утони, плз
4639 дн. тому
Что ж так туманно? О чем это вы? О новых "фаворитках"?
Не утони, плз
4639 дн. тому
Саша, согласен, что сейчас для бренда 1+1 один из маркетинговых выходов - выводить на орбиту новых звезд с околицы. Но, зная, кого вы собрались выводить и по каким критериям - лучше было бы делать это честнее (Ткаченко, о чем это я?)
Дядя Саша
4639 дн. тому
А я то думаю, почему мне вдруг резко начали звонить от Забулонской, хитро маскируясь :-) Дядя Саша, в принципе можно было бы поговорить и напрямую.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду