«Мега» покаже «Віртуозів» (Hustle) та «Божевільних» (Mad Men)

15 Серпня 2011
9043
15 Серпня 2011
17:34

«Мега» покаже «Віртуозів» (Hustle) та «Божевільних» (Mad Men)

9043
«Мега» покаже «Віртуозів» (Hustle) та «Божевільних» (Mad Men)

З 15 серпня на каналі «Мега» почнеться показ серіалів «Віртуози» (Hustle) та «Божевільні» (Mad Men). Повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Серіали транслюватимуться з понеділка по п\'ятницю: о 22:30 «Віртуози», о 23:30 - «Божевільні».

 

Також нещодавно телеканал закупив найновіший, п\'ятий сезон серіалу про рекламну агенцію «Стерлінг і Купер».

 

«Віртуози» - серіал BBC, знятий продашн-компанією Kudos Film and Television. В основі сюжету лежать пригоди компанії винахідливих шахраїв, які відновлюють справедливість, обкрадаючи багатії, що на це заслужили за свою аморальність.

 

«Божевільні» - американський серіал, володар 13 нагород Emmy і 4 премій Golden Globe. Кожна серія розповідає про кілька днів з історії однієї з найбільших рекламних агенцій Манхетену «Стерлінг і Купер» у 60-ті роки. Усі події розгортаються навколо головного героя серіалу Дона Дрейпера, який видає себе не за того, ким він є насправді.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду