СТБ розпочав кастинги на шоу «Врятуйте нашу сім’ю!» та «Вагітна у 16»

15 Серпня 2011
19919
15 Серпня 2011
15:15

СТБ розпочав кастинги на шоу «Врятуйте нашу сім’ю!» та «Вагітна у 16»

19919
СТБ розпочав кастинги на шоу «Врятуйте нашу сім’ю!» та «Вагітна у 16»

Телеканал СТБ оголосив про початок кастингів учасників для проектів «Врятуйте нашу сім'ю!» та «Вагітна у 16». Відповідні оголошення розміщено на офіційному сайті телеканалу.

 

Нагадаємо, проект «Врятуйте нашу сім'ю!» допомагатиме його учасникам вирішувати родинні конфлікти. Для кожної сім'ї команда експертів каналу розробить індивідуальний план змін.

 

Раніше «ТК» також повідомляла, що канал СТБ придбав формат реаліті-шоу Sixteen & Pregnant, героями якого є дівчата-підлітки, які намагаються подолати труднощі, пов'язані з ранньою вагітністю.

 

Пилип Пухарєв, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19919
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду