Телеканал ZIK судитиметься зі «свободівцем»

12 Серпня 2011
12220
12 Серпня 2011
20:15

Телеканал ZIK судитиметься зі «свободівцем»

12220
Телеканал ZIK судитиметься зі «свободівцем»

Телеканал ZIK подає до суду на Сергія Надала, представника ВО «Свобода» і мера Тернополя. Повідомляє прес-служба каналу.

 

Підставою для позову стали слова посадовця, сказані під час програми «Хто тут живе?» на каналі ZIK 10 серпня 2011 року. Сергій Надал у прямому ефірі заявив про замовність передачі, поширення неправдивої інформації і про те, що телеканал є власністю Партії регіонів. Цей закид став відповіддю на журналістське розслідування про «сумнівні аукціони» та схеми продажу комунального майна і землі в Тернополі за час каденції посадовця, зауважує прес-служба.

 

«У суді ми відстоюватимемо свою ділову репутацію та вимагатимемо від Сергія Надала у прямому ефірі спростувати неправдиву інформацію, поширену ним  під час програми, зокрема і про те, що власниками телеканалу є (чи мають причетність до нього) представники Партії регіонів», - заявив після програми генеральний продюсер телеканалу Дмитро Добродомов.

 

Це вже не перший конфлікт представників ВО «Свободи» і ZIKу, зауважує канал. Місяць тому Дмитро Добродомов публічно вимагав від голови фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Ірини Сех вибачитися за її звинувачення в обмеженні доступу «свободівців» до телеефіру.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12220
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вит
4643 дн. тому
Класс! Бандеровцы с бандеровцами сцепились. Так и должно быть: негодяи сами себя уничтожают.
Mina
4643 дн. тому
ZIK робить замовні передачі і навіть цього не приховує.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду