Ілона Довгань стала постійною ведучою ТВі

9 Серпня 2011
11952
9 Серпня 2011
17:31

Ілона Довгань стала постійною ведучою ТВі

11952
Ілона Довгань стала постійною ведучою ТВі

Ілона Довгань вестиме новини на ТВі. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердили у прес-службі каналу.

 

Мова йде про оновлений новинний блок о 18-й годині. За інформацією ТК, блок триватиме годину і включатиме спілкування з гостями у студії.

 

Нагадаємо, Ілона Довгань  була однією з ведучих телемарафону «Повний доступ» 6 червня на ТВі і спецпроекту про арешт Юлії Тимошенко 7 серпня. Раніше вона працювала на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11952
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
111
4644 дн. тому
Клас, клас - а на плюсах тепер жодного нормального ведучого - та і нема про що там дивитися: одне фуууу примітивне
С
4644 дн. тому
Не все так просто. А вот если придут в прайм на ТВi Катя Осадча, Юра горбунов и Оля Фреймут, то команда будет в сборе. Чуть подождем.
kuzma
4644 дн. тому
Все дуже просто, на ТВі рулить Натля Йосипівна. Тепер збирає старий колектив НТН. Буде логічно якщо туди прийде Шиленко, Моторний, Дячук, Новосельцев, Єрмак та багато інших журналістів.
Старик и море
4645 дн. тому
Хорошо! Все кипит на ТВ! Очень эрудированая. Только надо быть внимательнее к гостям и по возможности не перебивать.Это важно. Успехов!
***
4645 дн. тому
Поддерживаю. Успехов Илоне на новом месте работы. Плюсы избавляются от лучших своих ведущих - Довгань, Гайдукевич... Что там происходит?
maximus
4645 дн. тому
УРА! Ілона справжній професіонал! Успіхів новій ведучій!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду