Заміну Сергію Вовку шукатимуть всередині «Инвестгазеты»

2 Серпня 2011
14294
2 Серпня 2011
14:49

Заміну Сергію Вовку шукатимуть всередині «Инвестгазеты»

14294
Заміну Сергію Вовку шукатимуть всередині «Инвестгазеты»

1 серпня, як повідомляла «Детектор медіа», Сергій Вовк залишив посаду головного редактора ділового тижневика «Инвестгазета».  «Это моя последняя колонка в роли главного редактора - с понедельника я приступаю к реализации нового проекта», - зазначив він у своїй прощальній колонці.

 

За словами в.о. генерального директора видавництва «Економіка» (видавець «Инвестгазеты») Станіслава Шума, наразі редакцією журналу керуватиме шеф-редактор Катерина Щеглова. У вересні, коли закінчиться сезон відпусток, буде призначено нового головного редактора. Імовірніше за все, його шукатимуть усередині колективу. Нагадаємо, свого часу так само призначили Сергія Вовка, коли Галина Панченко, тодішній головред журналу, стала головредом газети «Дело».

 

Сергій Вовк, за словами Станіслава Шума, в «Економіці» не залишиться: він йде у новостворений проект. Як повідомив ТК сам пан Вовк, це буде аналітичний центр, який займатиметься аналізом процесів у транспортній сфері. Центр матиме три складові: аналітику ринку (у розумінні інвестбанкінгу), медійний майданчик (сайт) і юридичну експертизу законодавчих новел.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14294
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
откуда?
4656 дн. тому
и кого они в инвестгазете найти собираются? ни одного приличного редактора не было и нет( и главреда адекватного они на стороне не найдут, пока "старый" тусовщик с короткой фамилией будет руководить редакцией. не понимаю, почему целая управляющая компания не может навести порядок в одном меленьком издательстве. шо Дело, шо инвестгазета. какой смысл такое г продолжать печатать?
Отставка
4657 дн. тому
Отставка Вовка приветствуется. Давно пора. Новый проект - аналитический центр с новеллами? Это именно то :-) Щеглову туда же не забудьте пристроить - аналитичкой по новеллам, плз :-)
FRE
4658 дн. тому
Піде помічником до судді Вовка, в звіринець :-)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду