Перший покаже церемонію відкриття «Слов’янського базару»

1 Серпня 2011
12997
1 Серпня 2011
18:47

Перший покаже церемонію відкриття «Слов’янського базару»

12997
Перший покаже церемонію відкриття «Слов’янського базару»

2 і 4 серпня о 21:40 Перший національний телеканал покаже церемонію урочистого відкриття ювілейного XX Міжнародного фестивалю мистецтв «Слов'янський базар у Вітебську».  Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Телеглядачам покажуть офіційні привітання президентів України і Білорусі Віктора Януковича і Олександра Лукашенка.    

 

На сцені Літнього театру, де проходитиме фестиваль, виступлять «Пісняри», арт-група «Хор Турецького», Таїсія Повалій, Валерій Леонтьєв, Валерій Меладзе, Микола Басков, Олександра Пахмутова, Надія Кадишева та ансамбль «Золоте кільце», група «Сопрано 10», Діма Білан, Стас П'єха, Юлія Савічева, Петро Дранга, білоруські виконавці Ірина Дорофєєва, Микола Скориков, ансамбль «Сябри», Анастасія Віннікова, болгарська співачка Йорданка Христового, француз Дідьє Маруані та його група Space, співачка з Чехії Моніка Абсолонова, а також переможці дитячого і дорослого конкурсів «Євробачення-2011». 

 

Також виступатимуть артисти цирку імені Юрія Нікуліна на Цвєтном бульварі, Олександр та Юлія Волкови, Державний ансамбль танцю Республіки Білорусь під керівництвом Валентина Дудкевича та хореографічні колективи Вітебська.    

 

Спеціальний сюрприз для глядачів ювілейного концерту - виступ французької королеви блюзу Патрісії Каас.  

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12997
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду