Переможницею нацвідбору на дитяче «Євробачення» стала Kristall

1 Серпня 2011
7951
1 Серпня 2011
15:37

Переможницею нацвідбору на дитяче «Євробачення» стала Kristall

7951
Переможницею нацвідбору на дитяче «Євробачення» стала Kristall

Україну на міжнародному дитячому пісенному конкурсі «Євробачення-2011» представить співачка Kristall (Крістіна Кочегарова) з піснею «Європа», повідомляє сайт Першого національного.

 

За результатами голосування журі та SMS-голосування Kristall стала переможцем національного відбору для участі в дитячому «Євробаченні», фінал якого відбувся в неділю, 31 липня, в Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Криму.

 

Нагадаємо, що дитяче «Євробачення-2011» відбудеться 3 грудня 2011 року в Єревані (Вірменія). У 2010 році на конкурсі, який відбувався в кінці листопада в Мінську (Білорусь), переміг представник Вірменії, 12-річний Володимир Арзуманян. Українська представниця Юлія Гурська посіла останнє місце.

 

«Телекриткиа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7951
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
sea
4670 дн. тому
Гурська посіла передостаннє місце, не треба...
LN
4670 дн. тому
Да здравствует очередное последнее место на детском Евровидении!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду