Перший канал і Шустер хочуть запустити в жовтні ще один проект

1 Серпня 2011
19162
1 Серпня 2011
12:28

Перший канал і Шустер хочуть запустити в жовтні ще один проект

19162
Перший канал і Шустер хочуть запустити в жовтні ще один проект

Національна телекомпанія України обговорює із «Савік Шустер студією» проект нового соціального ток-шоу. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

 

За його словами, планується, що цей проект буде запущений на початку жовтня. Інші подробиці цього шоу поки що не повідомляються.

 

Нагадаємо, ток-шоу «Шустер live», яке виходить на НТКУ, вже намагалося демонструвати соціальні спецвипуски. Зокрема, 26 квітня вийшов телемарафон, присвячений 25-річчю аварії на Чорнобильській АЕС. Зробити соціальні випуски «Шустер live» намагався ще коли виходив на ТРК «Україні». Приміром, присвячений Дню медичного працівника.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19162
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду