Перший висвітлюватиме візит патріарха Кирила до України

26 Липня 2011
10143
26 Липня 2011
16:50

Перший висвітлюватиме візит патріарха Кирила до України

10143
Перший висвітлюватиме візит патріарха Кирила до України

Національна телекомпанія України докладно висвітлюватиме візит Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила до Києва та планує трансляцію богослужінь, документальних фільмів та концертів. Про це «Детектор медіа» повідомили у прес-службі Першого національного.

 

27 липня о 10:20 в прямому ефірі каналу транслюватиметься урочистий молебень на Володимирській гірці у Києві. У той же день канал покаже документальні фільми: «Пересопницьке Євангеліє» о 03:35 та «П'яте Євангеліє» об 11:10.

 

28 липня о 09:00 на глядачів чекає богослужіння з Києво-Печерської лаври за участі Святійшого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила. Марафон продовжить богослужіння з Володимирського собору об 11:00.

 

О 17:00 (з продовженням о 21:30) Перший національний покаже концерти до Дня хрещення Русі з Москви та зі Співочого поля у Києві. В московському концерті візьмуть участь Петро Мамонов, лідер гурту «Парк Горького» Олексій Бєлов, гурти «UMA2RMAH», «Воскресение» та «Брати Карамазови». На київському концерті виступить Олена Ваєнга, групи «С.К.А.Й» та «Джанго».

 

На телеканалах «Інтер» і 5-му каналі, до яких ТК зверталася з відповідними запитами, повідомили, що ніяких спеціальних трансляцій до візиту патріарха не планують.

 

Минулого року візит Кирила транслювали Перший та «Інтер».

 

Пилип Пухарєв, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10143
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду