Ксенія Собчак трактується в «Давай одружимося»

26 Липня 2011
16885
26 Липня 2011
12:30

Ксенія Собчак трактується в «Давай одружимося»

16885
Ксенія Собчак трактується в «Давай одружимося»

Російська телеведуча Ксенія Собчак взяла участь у пробах проекту «Давай одружимося», який виробляє компанія Film.ua Television для телеканалу СТБ. Про це йдеться на сайті Film.ua.

 

Минулого тижня Ксенія Собчак побувала на Film.ua Studio, де трактувалася спершу на роль ведучої «Давай одружимося», а потім - на роль свахи. Про результати проб компанія не повідомляє.

 

Нагадаємо, що нинішня ведуча «Давай одружимося» Оксана Байрак вирішила залишити проект. Зараз вона разом з генеральним директором Film.ua Віктором Мірським працює над власним шоу «Байрак» (імовірно, у жанрі ток-шоу).

 

«Давай одружимося» виходить на СТБ уже понад два роки. На цьому тижні в ефір вийде 400-й випуск програми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16885
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду