Сергій Вовк іде з «Инвестгазеты»?

25 Липня 2011
13668
25 Липня 2011
12:20

Сергій Вовк іде з «Инвестгазеты»?

13668
Сергій Вовк іде з «Инвестгазеты»?

Головний редактор журналу «Инвестгазета» Сергій Вовк має намір залишити свою посаду. Про це неофіційно повідомляють працівники видавництва «Економіка», видавця журналу.

 

Сам Сергій Вовк на прохання «Детектор медіа» прокоментувати інформацію не підтвердив і не спростував її. «Наразі я тут, готую черговий номер. І наступний теж готуватиму. Що буде потім - повідомлю у своїй колонці 1 серпня», - сказав він.

 

В.о. генерального директора видавництва Станіслав Шум також не підтвердив, але й не спростував чутки.

 

Нагадаємо, нещодавно власники видавництва змінили його керівника: замість Евелін Бучацький призначили Станіслава Шума, одного з міноритарних співвласників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13668
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Даша
4666 дн. тому
Ой да, Сережа прям на расхват. Ну сам себя не похвалишь...
Сергій Вовк
4666 дн. тому
Багато таких «медіа-гуру», яким не вистачає мужності навіть на те, щоб виразити власну думку під власним же ім’ям, сьогодні обривають телефони видавництва: давайте зустрінемось, чи не прислужу чимось? Не трудіться. Таким не місце в Інвестгазеті.
2011
4666 дн. тому
ну если Вовк со своим источником в East One сваливает, то думайте сами.
Ne Vovk
4666 дн. тому
Інвестгазета є до цих під збитковим та джинсовим виданням. Пана Вовка утримували на посаді завдяки тому, що його жінка Наталія Вовк працює в East One. Кришує так сказати....Звільнення Вовка - дуже логічний крок зі сторони нового менеджменту. IГ пасе задніх за всіми рейтингами. Репутація на дні.
Хм
4666 дн. тому
Хтось же має очолити журнал "танцюють всі", який буде видавати Економіка. теперь всі ставки на це видання, решту будуть закривати
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду