Одеський кінофестиваль створив iPhone-додаток

20 Липня 2011
11590
20 Липня 2011
15:06

Одеський кінофестиваль створив iPhone-додаток

11590
Одеський кінофестиваль створив iPhone-додаток

Одеський міжнародний кінофестиваль створив гід-додаток для iPhone/iPod Touch. Додаток називається OIFF (Odessa International Film Festival), воно безкоштовне для скачування в магазині додатків AppStore для iPhone/iPod Touch дивайсів з операційною системою не нижче 4iOS, повідомляє прес-служба фестивалю.  

 

«Благодаря приложению посетители фестиваля могут буквально в кармане держать всю необходимую информацию о фестивале, включая программу, карту фестиваля, расписание сеансов, список жюри ОМКФ и ленту новостей, а также - бронировать/покупать билеты на кино-показы, а также много другой актуальной информации», - зазначається у повідомленні.

 

Розробник додатку - KitApps Inc.

 

Менш ніж за тиждень додаток завантажили понад сто разів.

 

Нагадаємо, триватиме другий Одеський міжнародний кінофестиваль до 23 липня 2011 року. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11590
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду