В Україну продано формат Perfect Bride

20 Липня 2011
9550
20 Липня 2011
10:50

В Україну продано формат Perfect Bride

9550
В Україну продано формат Perfect Bride

Турецька дистриб'юторська компанія Global Agency продала в Україну права на локальну адаптацію формату телевізійного реаліті-шоу Perfect Bride («Ідеальна наречена»). Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Посилаючись на комерційні домовленості, компанія не розголошує назву мовника, якому був проданий формат. За словами виконавчого директора Global Agency Іззет Пінто (Izzet Pinto), розкрити інформацію щодо покупців в Україні його компанія зможе тільки в середині вересня 2011 року (якщо раніше цього не зроблять самі телеканали).

 

Відзначимо, що оригінальна версія цього шоу вперше вийшла в ефірі турецького каналу Show TV в 2004-му (частка фінального випуску програми склала 71,9%). Локальні версії транслювали майже в 30 країнах світу, в тому числі в Італії, Індії, Румунії, Іспанії, Південній Кореї, Британії, Австралії, Польщі, Німеччини, Хорватії, в 12 країнах Близького Сходу і т.д. Також права на формат були продані в Росію, Угорщину, Німеччину, Болгарію та Китай.


 

Ідея шоу зав'язана навколо традиційної опіки (часто навіть злегка нав'язливої ) матерів, які за будь-яку ціну хочуть допомогти своїм синам вибрати ідеальну дружину. Поки 6 хлопців, які беруть участь в шоу, живуть холостяцьким життям в окремому будинку, 12 учасниць-дівчат разом зі своїми потенційними свекрухами (котрих теж 6) живуть в іншому будинку. Шоу триває 13 тижнів, і кожні сім днів свекрухи викидають з проекту одну з претенденток на наречену. Проте з часом правила дещо змінюються - і ті дівчата, які «дійшли» до середини проекту, вибирають одну свекруху та її синочка, яких вони найменше хочуть бачити в цьому проекті.


 

«Формат Perfect Bride був нашим флагманом в останні п'ять років. Це був наш найперший формат, який допоміг компанії стати одним з ключових гравців на міжнародному ринку дистрибуції. Ми раді бачити нові версії шоу, особливо в Китаї, який вважається одним із найбільш недоступних ринків », - говорить Іззет Пінто.

 

Нагадаємо, за схожим форматом «Хто хоче заміж за мого сина» (компанії Eyeworks International BV ) до осіннього сезону готує канал «Україна».

 

 

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду