Суд заборонив зйомку процесу над Луценком

14 Липня 2011
18332
14 Липня 2011
11:27

Суд заборонив зйомку процесу над Луценком

18332
Суд заборонив зйомку процесу над Луценком

Печерський районний суд Києва заборонив фото-, аудіо- та відеофіксацію перебігу подій у судовому процесі за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка до винесення йому вироку.  Таку ухвалу сьогодні, 14 липня, прийняв суддя Сергій Вовк, повідомляє УНІАН.

 

За інформацією агентства, суд обґрунтував таку позицію тим, що у справі будуть допитуватися свідки, а також розглядатися матеріали, які містять секретну інформацію.

 

Адвокати пана Луценка та він сам наполягали на тому, що секретна інформація міститься лише на чотирьох аркушах. Однак їхня позиція не була врахована.

 

На засіданні оголошено 15-хвилинну технічну перерву для того, щоб телеоператори залишили залу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18332
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду