СТБ придбав формат Turn Back Your Body Clock

6 Липня 2011
12655
6 Липня 2011
11:29

СТБ придбав формат Turn Back Your Body Clock

12655
СТБ придбав формат Turn Back Your Body Clock

СТБ придбав формат реаліті-шоу Turn Back Your Body Clock («Зупини біологічний годинник»)  у голландського дистрибутора 2waytraffic International. Про це повідомляє Media Business Reports з посиланням на інформацію сайту 2waytraffic.

 

Оригінальна версія шоу вперше вийшла в ефір на британському каналі Channel 4 ще у 2006 році, її виробництво здійснював продакшн Celador Productions.

 

У проекті досліджують основні характеристики організму та внутрішніх органів героїв програми. На основі цих досліджень для кожного з героїв розраховується приблизний час їх смерті, імовірно актуальний, якщо вони не змінять звичний спосіб життя.

 

Також учасникам пояснюють причини, які негативно впливають на спосіб їх життя, і надають рекомендації щодо дієт та вправ, що мають на меті покращити стан учасників. Після цього проводиться повторне дослідження.

 

Форматом передбачено виробництво 8 епізодів хронометражем від 30 до 60 хвилин.


Нагадаємо, СТБ також придбав формат про сім'ї зі шкідливим образом життя Honey we're killing the kids («Кохана, ми вбиваємо дітей»). 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12655
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду