СТБ купив формат Prettiest Girl in the Class

30 Червня 2011
8008
30 Червня 2011
11:06

СТБ купив формат Prettiest Girl in the Class

8008
СТБ купив формат Prettiest Girl in the Class

Телеканал СТБ придбав у британського контент-дистриб'ютора FremantleMedia права на локальну адаптацію на території України голландського формату Prettiest Girl in the Class («Красуня класу»). Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Прем'єра оригінальної версії цього телешоу відбулася на голландському телеканалі Ned1. Зазначимо, що рейтинг і частка програми були на 60% вищі за середні показники телеканалу на той час. Після цього у квітні 2008 компанія FremantleMedia придбала цей формат у голландського продакшну Simpel Media.

 

Формат був адаптований у Бельгії (канал VTM), Італії (Fox) и Іспанії (Canal 9). У шоу передбачається розкриття історії шкільного класу через образ найкрасивішої його дівчинки. Продакшн-компанія записує інтерв'ю за старими шкільними друзями і подругами цієї дівчинки, її вчителями, сім'єю, колишніми хлопцями і з нею самою.

 

Програма розбавлена документальними відеоархівами з особистих бібліотек всіх причетних до шкільного життя героїні.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8008
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду