СТБ купив формат реаліті про «сезони» життя

24 Червня 2011
14397
24 Червня 2011
15:10

СТБ купив формат реаліті про «сезони» життя

14397
СТБ купив формат реаліті про «сезони» життя

СТБ під час ринку контенту DISCOP у Будапешті придбав у дистрибуторської  компанії Banijay International права на адаптацію формату Seasons of Life від Danish Broadcasting Corporation. Про це повідомляє Adsmarket з посиланням на Content Report.

 

У реаліті-шоу Seasons of Life важливі етапи життя кожної людини порівнюють з порами року. Народження - весна, весілля - літо, розлучення - осінь, смерть - зима. Окремий випуск присвячений певному «сезону» життя. У програмі чотири різні родини розповідатимуть глядачам історії зі свого життя та ділитимуться переживаннями цих періодів.

 

За попередньою інформацією, 5 випусків проекту вийдуть на СТБ восени.

 

«Детектор медіа» звернулась із запитаннями до прес-служби СТБ і чекає на відповідь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14397
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду