«Інтер» шукає бренд-менеджера з досвідом виведення на ринок бренду «з нуля», а «Україна» – піарника з позитивним сприйняттям футболу

23 Червня 2011
12661
23 Червня 2011
10:59

«Інтер» шукає бренд-менеджера з досвідом виведення на ринок бренду «з нуля», а «Україна» – піарника з позитивним сприйняттям футболу

12661
«Інтер» шукає бренд-менеджера з досвідом виведення на ринок бренду «з нуля», а «Україна» – піарника з позитивним сприйняттям футболу

«Інтер» шукає бренд-менеджера групи каналів, а ТРК «Україна» - фахівця зі зв'язків з громадськістю для «Футболу». Про це йдеться у вакансіях каналів.

 

Кандидат, який хоче працювати бренд-менеджером групи «Інтер», повинен мати вищу освіту за спеціальностями економіка, маркетинг, досвід роботи на аналогічній посаді від трьох років та досвід успішного виведення на ринок нового бренду з нуля, «включаючи ціноутворення, бюджетування та рекламу».

 

До його основних обов'язків входитиме вивчення рику та конкурентів, розробка комунікаційної стратегії проектів, створення інтегрованого плану маркетингових активностей і його реалізація тощо.

 

Серед вимог до вакансії спеціаліста зі зв'язків з громадськістю та пресою телеканалу «Футбол»: вища освіта (маркетинг, піар, журналістика), досвід планування та реалізації піар-проектів, знання специфіки телевізійного та рекламного ринків. Також потенційний кандидат має позитивно сприймати футбол.

 

Фахівець зі зв'язків з громадськістю займатиметься розробкою бюджету та плану проведення піар-кампаній, складанням прогнозів впливу на імідж тих чи інших планованих акцій, організацією прес-конференцій, брифінгів, медіа-кітів, бекграундів, інтерв'ю керівників у ЗМІ, підготовкою прес-релізів (інших інформаційних матеріалів) про діяльність телеканалу, аналізом піар-стратегій конкурентів, виявлення їхніх сильних і слабких сторін тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12661
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду