Герман: Януковичу заважають посередники, прес-секретарі, медіаедвайзери

6 Червня 2011
9313
6 Червня 2011
00:50

Герман: Януковичу заважають посередники, прес-секретарі, медіаедвайзери

9313
Герман: Януковичу заважають посередники, прес-секретарі, медіаедвайзери

Радник президента Ганна Герман вважає, що відкритості Віктора Януковича заважають «посередники» з його оточення. «Якби у Януковича не було посередників, між ним і людьми, між ним і журналістами, то він би давав собі прекрасно раду», - зазначила вона в ефірі телеканалу ICTV 6 червня, повідомляє «Українська правда».

 

«Як з'являються якісь посередники, які хочуть довести свою значимість, то вони починають робити всякі глупства. Подавати, наприклад, в суд, щоб суд заборонив журналістам пікетувати», - заявила пані Герман.

 

«Треба мати трохи клепки в голові, щоб запитати у президента, як він до того ставиться. А президент би їм сказав, що журналісти є журналісти: їм заборониш – вони прийдуть контролювати... Прийдуть з камерами, і вийде ще гірше», - додала вона.

 

«Якби ліквідувати цей інститут посередництва, інститут прес-секретарства, тих медіаедвайзерів, і допустити журналістів до перших осіб, і все б було прекрасно», - вважає пані Герман.

 

Нагадаємо, рух «Стоп цензурі!» мав намір 6 червня, у День журналіста, провести акцію з вимогою виконання обіцянки президента Віктора Януковича показати свою резиденцію «Межигір'я». Про акцію було повідомлено Новопетрівську сільраду в п'ятницю, 3 червня. У суботу, 4 червня, Київський окружний адміністративний суд заборонив акцію під «Межигір'ям», задовільнивши позов сільського голови Нових Петрівців Родіона Старенького.

 

Журналісти заявили, що приїдуть до «Межигір'я», щоб проконтролювати виконання рішення суду. 6 червня під «Межигір'ям» зібралися близько 50 журналістів. Віктор Янукович проїхав повз них не спиняючись, натомість до преси вийшла Дарка Чепак. За її словами, кортежу забороняє зупинятися служба безпеки президента.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9313
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
vere02
4714 дн. тому
Прочитал и прослезился, - все правда, ай да Герман, ай да... А потом задумался: а не Вы ли пани Герман и являетесь одной из самой главной частью этого "інститута посередництва, інститута прес-секретарства, тих медіаедвайзерів..." Нечего на зеркало пенять, пани Герман!
Той, що прагне правди
4714 дн. тому
Молодець... Пані Ганна - мужня людина, тому що має сміливість говорити правду, навіть, якщо ця правда не зручна чинній владі, до якої, до речі, вона ж і сама належить... Президент України ухвалив мудре рішення, що взяв пані Ганну працювати до себе найближчим радником...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду