Discovery призначив керівника спонсорських проектів в Україні

3 Червня 2011
8812
3 Червня 2011
19:04

Discovery призначив керівника спонсорських проектів в Україні

8812
Discovery призначив керівника спонсорських проектів в Україні

Компанія Discovery Networks призначила Олену Козяр (Бацманову) на посаду керівника спонсорських проектів в Україні. Про це йдеться в повідомленні компанії.

 

Пані Козяр відповідатиме за розвиток і зміцнення відносин Discovery з наявними рекламодавцями, а також налагодження нових ділових зв'язків з українськими партнерами. Вона працюватиме разом з командою «Відео Інтернешнл Україна», що є ексклюзивним продавцем рекламного часу Discovery Channel в Україні.

 

Олена Козяр працює в медіабізнесі понад 10 років. До Discovery обіймала посаду директора зі спонсорських проектів у компанії Smart Studio, що є партнером телеканалу «1+1». Раніше виконувала обов'язки директора з продажів реклами у видавничому домі Edipresse Ukraine, де відповідала за роботу з рекламодавцями всіх 26 видань холдингу.

 

У Discovery Олена Козяр буде напряму підпорядкована Аманді Тьорнбулл - директору з продажів реклами Discovery Networks у Центральній і Східній Європі, на Близькому Сході та в Африці.

 

За словами пані Тьорнбулл, Discovery Channel має стати майданчиком для рекламодавців, які націлені на сучасних молодих чоловіків. Компанія проводить дослідження цієї цільової аудиторії, нещодавно його результати були представлені на Male Marketing Masterclass у Києві.

 

Нагадаємо, що Discovery Channel мовить в Україні з 2000 року. У 2010 році канал запустив окрему сітку мовлення, адаптовану до місцевого часу. З листопада сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна» почав продавати рекламний час каналу. На початку 2011 року був відкритий офіс Discovery в Києві, який очолив Родіон Принцевський.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8812
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
WSM
4718 дн. тому
Поздравляем и желаем успехов в новой должности Елене.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду