СТБ хоче заробляти на навчанні вокалу, танцювальних школах і методиках схуднення

6 Червня 2011
7785
6 Червня 2011
10:00

СТБ хоче заробляти на навчанні вокалу, танцювальних школах і методиках схуднення

7785
СТБ хоче заробляти на навчанні вокалу, танцювальних школах і методиках схуднення

Телеканал СТБ шукає додаткових шляхів отримання прибутку. Він хоче створити новий комерційний напрям - з продажу продуктів та послуг каналу - і шукає людину, яка могла б зайнятися розвитком цього напряму «з нуля». Це випливає з вакансії каналу на сайті work.ua.

 

Зокрема, мова йде про наміри каналу навчати людей вокалу, співпрацювати з фітнес-клубами щодо просування методик схуднення, продавати контент (ігри, рінгтони) та  відкривати танцювальні школи. Усе це - з використанням  «відомого світового бренду».

 

Нагадаємо, СТБ має телепроекти про схуднення «Битва дієт» (вже вийшов) і «Зважені та щасливі» (готується до нового сезону), вокальне шоу «Х-фактор», танцювальне «Танцюють всі!».

 

До основних обов'язків керівника нового комерційного напряму входитиме пошук клієнтів, ведення ділових переговорів, підготовка та проведення презентацій, документальний супровід угод та урегулювання спірних питань та ситуацій.

 

Кандидат на цю посаду повинен мати вищу освіту, досвід роботи від 5 років у великих, бажано західних, компаніях у галузі продажів та маркетингу. Також обов'язковою вимогою є досвід виведення на ринок нових торгових марок.

 

ТК звернулась до прес-служби СТБ із  запитаннями щодо нових напрямів бізнесу  і чекає на відповідь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7785
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду