Фінал «Холостяка» дивились утричі краще за прем’єру

3 Червня 2011
14401
3 Червня 2011
14:58

Фінал «Холостяка» дивились утричі краще за прем’єру

14401
Фінал «Холостяка» дивились утричі краще за прем’єру

2 червня фінальний випуск реаліті-шоу «Холостяк» на телеканалі СТБ мав рейтинг 9,04%, частку 30,8%, аудиторія 18-54, вибірка «Вся Україна» (тут і далі наведено попередні дані overnight компанії Gfk Ukraine).

 

За «50 тис.+» показники фіналу ще вищі: рейтинг 10,48%, частка 33,7%.

 

Частку 40% за «50 тис.+» та 36,84% за «Всією Україною» мала  остання частина шоу, коли була оголошена переможниця (слот 22.31-23.55).

 

Взагалі проект демонстрував постійне зростання показників. Прем'єра шоу стартувала лише із часткою 7,8% («Вся Україна») та 8,96% («50 тис.+»). Тобто фінальний випуск перевищив її більш ніж утричі.

 

У середньому шоу за весь час виходу мало частку 17,05% за «Всією Україною» та частку 19,57% за «50 тис.+».

 

Середня частка СТБ за минулий тиждень  (23-29 травня) була 11,6% за «Всією Україною» та 12,57% за «50 тис.+».

 

 

Як уже повідомляла ТК, переможцем проекту стала Олександра Шульгіна.

 

Нагадаємо, шоу «Холостяк» - це адаптація американського проекту The Bachelor. Перший сезон українського проекту стартував в ефірі  17 березня. «Холостяк» першого сезону Максим Чмерковський - 31-річний танцівник, хореограф та викладач танців.

 

За форматом, холостяк знайомиться з 25 претендентками, ходить на побачення, зустрічається з батьками дівчат і, зрештою, обирає одну з них.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал СТБ запустить другий сезон реаліті-шоу «Холостяк». Уже розпочато підготовку до зйомок та відбору учасниць. У відкритому кастингу беруть участь незаміжні дівчата, старші 21 року. Для цього їм необхідно було заповнити анкету на сайті СТБ до 25 травня.

 

Розрахунок показників здійснений для населення віком 18-54, вибірка «Вся Україна», «50 тис.+». Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14401
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
моня
4713 дн. тому
Саша - мерзкое создание, как он мог ее выбрать? Чего стоит только подсылание ее папой отморозков для угроз и порчи имущества конкурентки по проекты дизайнера Илоны Куц?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду