Перший національний запускає програму для споживачів «Країна якості»

2 Червня 2011
19312
2 Червня 2011
13:31

Перший національний запускає програму для споживачів «Країна якості»

19312
Перший національний запускає програму для споживачів «Країна якості»

18 червня на Першому каналі стартує щотижнева програма «Країна якості», яку вестиме Анна Максимчук. Цю інформацію ТК підтвердила завідувач редакції соціально-публіцистичних проектів Першого національного Людмила Островенко-Писанко.

 

«У цьому проекті будуть і контрольні закупки, і журналістські розслідування якості товарів. Програма буде присвячена захисту прав споживачів», - сказала Людмила Островенко-Писанко.

 

Наразі відомо, що новий проект виходитиме щосуботи, ймовірно, у передвечірній прайм.

 

Анна Максимчук раніше працювала журналістом і ведучою на ТРК «Ера», зараз - головний редактор журналу «Споживча варта», керівник прес-служби Державної інспекції з питань захисту прав споживачів.

 

Нагадаємо, споживчі програми виходять, зокрема, на «Інтері» («Знак якості»), СТБ («Правила життя»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19312
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Стивен
4707 дн. тому
что-то не припомню такой ведущей...это еще климчуковская эра", наверное , была, когда эта Максимчук работала журналистом и ведущей. Интересно, а что она вела? погоду?...тогда так бы и написали, Анна Максимчук - "говорящая голова" и все сразу понятно...
kotik30
4731 дн. тому
неужто сам Голова-инспекции побеспокоилси?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду