«Інтер» запустить «Цирк із зірками»

1 Червня 2011
14186
1 Червня 2011
19:50

«Інтер» запустить «Цирк із зірками»

14186
«Інтер» запустить «Цирк із зірками»

Телеканал «Інтер» скоро розпочне роботу над проектом з робочою назвою «Цирк із зірками». Цю інформацію «Медіаняні» підтвердила прес-служба каналу.

 

«Телеканал "Интер" готовит к запуску новое шоу под рабочим названием "цирк со звездами" по собственному формату. В проекте примут участие звездные пары, которые на протяжении всего шоу попробуют себя в различных цирковых жанрах. Работают звезды не сами, а в составе профессиональной цирковой труппы. Каждая постановка - это самостоятельная стилизованная  мини-история. Все номера объединены в единое театрализованное цирковое шоу, а-ля Цирк Дю Солей», - розповіли у прес-службі.

 

За інформацією видання, вихід проекту в ефір запланований на весну 2013-го.

 

Схожий формат - Celebrity Circus - має компанія Endemol USA. Програма, знята за цим форматом, виходила на телеканалі NBC 2008 року.

 

Аналогічний проект («Цирк со звездами») робив російський «Первый канал». В Україні його показували «1+1» і ТЕТ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14186
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анна
4734 дн. тому
А чому б не зробити, наприклад, шоу "Зірки в шахті" чи "зірки на виполюванні бур"янів"))) Може тобі б вони меньше розповідали про важкий зірковий хліб...
просто я
4735 дн. тому
ну-ну... скоро буде секс із зірками!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду