«Студія Квартал-95» зніме серіал за мотивами «Сватів»

31 Травня 2011
14064
31 Травня 2011
16:20

«Студія Квартал-95» зніме серіал за мотивами «Сватів»

14064
«Студія Квартал-95» зніме серіал за мотивами «Сватів»

1 червня «Студія Квартал-95» розпочне зйомки комедійного серіалу «Байки Мітяя». Про це повідомляє прес-служба продакшну.

 

Планується відзняти 20 серій, кожна з них окрема історія з життя головного героя.

 

«Байки Мітяя» - це низка новел, створених за мотивами серіалу «Свати». Мітяй з\'явився у третій частині «Сватів». За сюжетом він проживає в селищі міського типу Кучугури і щоразу потрапляє у незвичайні життєві ситуації. І для того, щоб викрутитись, він розповідає своїм співрозмовникам історії зі свого життя, які він при цьому дещо перебільшує та прикрашає. У результаті виходить, що він був особистим водієм Брежнєва, літав на місяць, вигадав радіо, урятував життя Горбачову та був солістом гурту «Ласковый май» тощо.

 

У першій серії йтиметься про чемпіонат світу з риболовлі. Зйомки пройдуть у санаторії «Пуща-Озерна». Продюсери: Володимир Зеленський, Андрій Яковлев, Сергій та Борис Шефіри. Режисером буде Олексій Кірющенко, а головну роль зіграє Микола Добринін.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14064
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду