Переможцями шоу «Танці з зірками» стали Стас Шурінс та Олена Пуль

28 Травня 2011
26074
28 Травня 2011
23:50

Переможцями шоу «Танці з зірками» стали Стас Шурінс та Олена Пуль

26074
Переможцями шоу «Танці з зірками» стали Стас Шурінс та Олена Пуль

Переможцями шоу «Танці з зірками» телеканалу СТБ стали співак Стас Шурінс та Олена Пуль, які набрали найбільшу кількість голосів телеглядачів.

 

Результати конкурсу було оголошено у прямому ефірі 28 травня по закінченні гала-концерту.

 

Стас Шурінс є переможцем третього сезону «Фабрики зірок» Нового каналу, його партнерка Олена Пуль - півфіналістка проекту «Танцюють всі - 3» на телеканалі СТБ.  

 

 

На другому місці опинились актриса й телеведуча Лілія Ребрик з Андрієм Диким, третю сходинку посіли співак Володимир Ткаченко та його партнерка Ірина Лещенко.

 

«Танці з зірками» - адаптація шоу Бі-бі-сі Strictly Come Dancing. Шоу стартувало на каналі СТБ в лютому цього року, проект ведуть фіналістка «Х-фактору» Ірина Борисюк та Дмитро Танкович. З 2006 року три сезони шоу за цим форматом виходили на «1+1».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26074
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
,,,
4687 дн. тому
Стас великолепный танцор, а Лиля просто истеричная танцевалка с комплексом отличницы.
Morriset
4687 дн. тому
Леночка молодец, а Стас лабоват. Конечно, Лиля - без сомнений суперзвезда!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду