Фінал дитячого «Євробачення» відбудеться наприкінці липня

27 Травня 2011
12682
27 Травня 2011
13:09

Фінал дитячого «Євробачення» відбудеться наприкінці липня

12682
Фінал дитячого «Євробачення» відбудеться наприкінці липня

Фінал національного відбору дитячого «Євробачення-2011» Перший національний телеканал проведе і покаже 31 липня  у прямому ефірі. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Півфінал відбору пройде 11 червня, на ньому буде обрано 15 фіналістів, які поїдуть до «Артеку». Кастинги триватимуть до 10 червня. Вестимуть конкурс Анастасія Заворотнюк, Ліза Арфуш та Аліна Піддубна.

 

Також Перший національний запустить щоденники дитячого «Євробачення», які транслюватимуться з 26 по 29 липня.

 

Нагадаємо, дитячий пісенний конкурс «Євробачення» - це дитяча версія пісенного конкурсу «Євробачення». З 2003 року конкурс обирає найталановитіших співаків серед дітей Європи віком від 10 до 15 років. Цього року  міжнародний конкурс пройде у грудні у Вірменії.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12682
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Настя
4720 дн. тому
И рпять Первый у руля)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду