Директором з дистрибуції «Едіпрес Україна» став Олексій Лисяний

25 Травня 2011
13927
25 Травня 2011
13:22

Директором з дистрибуції «Едіпрес Україна» став Олексій Лисяний

13927
Директором з дистрибуції «Едіпрес Україна» став Олексій Лисяний

З 1 червня Олексій Лисяний призначений директором з дистрибуції видавничого дому «Едіпрес Україна». Раніше він обіймав посаду заступника директора з дистрибуції. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому.

 

Відповідно до нової посади завданнями Олексія Лисяного стануть зміцнення позицій «Едіпрес Україна», виконання планів продажів накладів, подальший розвиток стратегії дистрибуції видань.

 

Олексій Лисяний закінчив Одеський державний економічний університет (факультет міжнародної економіки), досвід роботи набув у компаніях «Бурда-Україна», «Юнівест Маркетинг» та інших. У команді «Едіпрес Україна» працює з 6 грудня 2010 року як заступник директора з дистрибуції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13927
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду