Помер головний редактор ОТБ «Галичина» Орест Олексишин

19 Травня 2011
7695
19 Травня 2011
15:05

Помер головний редактор ОТБ «Галичина» Орест Олексишин

7695
Помер головний редактор ОТБ «Галичина» Орест Олексишин

18 травня на 64-му році життя не стало Ореста Олексишина - директора програм, головного редактора, журналіста і спортивного коментатора Івано-Франківського обласного телебачення «Галичина».

 

Серце Ореста Олексійовича зупинилося під час зйомок нової спортивної програми, яку довершать уже його вихованці.

 

Прощання відбудеться 20 травня о 10:00 у селі Микитинці Івано-Франківської міської ради на вул. Юності, 22. Сьогодні, 19 травня, о 19:00 там відбудеться панахида.

 

Орест Олексійович Олексишин народився у селі Микитинці Івано-Франківської міської ради 23 серпня 1947 року. Закінчив факультет журналістики Львівського державного університету ім. Івана Франка. Пройшов усі щаблі журналістського зростання від секретаря-друкаря Тлумацької районної газети «Дністровська зірка» до заступника головного редактора обласної газети «Галичина», директора програм - головного редактора обласного телебачення «Галичина».

 

Орест Олексишин був президентом Обласної асоціації спортивних журналістів. Неодноразово нагороджувався різними відзнаками, був лауреатом багатьох конкурсів. Його програма «Спортивна Галичина», яка виходила на екрані обласного телебачення, мала велике коло шанувальників. Національний олімпійський комітет України визнав його переможцем у номінації «Кращі журналісти».

 

«Він був мудрим керівником, хорошим товаришем, порядною, чесною людиною. Любив свій колектив, вчив і виховував молоду зміну. Користувався заслуженою шаною і повагою, бо вмів відгукнутися навіть на найменше прохання і допомогти безкорисливо і щиро. Орест Олексишин був гарним сім'янином. Разом з дружиною виховав двох синів, усією душею радів онукам», - згадують про нього колеги.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття родині Ореста Олексишина і колективу ОТБ «Галичина» у зв'язку з раптовою втратою. Вічна пам'ять!

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7695
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду