СТБ шукає ведучих для «Вікон-новин»

19 Травня 2011
16651
19 Травня 2011
14:38

СТБ шукає ведучих для «Вікон-новин»

16651
СТБ шукає ведучих для «Вікон-новин»

Інформаційна програма «Вікна-новини» телеканалу СТБ оголосила пошук ведучих новин. Про це ТК повідомила прес-служба телеканалу.

 

Запрошуються чоловіки та жінки старші за 28 років, «харизматичні, яскраві особистості, що перебувають у вирі українських та світових подій», - йдеться у повідомленні.

 

Вимоги до кандидатів:

- обізнаність у соціально-економічних та  політичних  питаннях, культурному і духовному житті та наявність до цих питань неабиякої зацікавленості; небайдужість до того, що відбувається навкруги: в місті, країні, світі;

- вільне володіння усною літературною українською мовою;

- наявність літературних здібностей;

- уміння доступно, стисло й зрозуміло викласти інформацію;

- чітка правильна вимова.

 

Необхідна кваліфікація:

- вища освіта, бажано гуманітарна;

- обов'язковий досвід роботи з текстами (журналістика, редагування або літераторство).

 

«Ми розглядаємо кандидатури політологів, істориків, соціологів, філологів, письменників, журналістів, кореспондентів, ведучих як телеканалів, так і радіостанцій, як регіональних, так і кабельних, - всіх, хто не боїться телекамери, вміє триматись у кадрі та переконувати співрозмовника», - зазначила Ольга Кисла, виконавчий продюсер департаменту інформаційно-аналітичного мовлення телеканалу СТБ.

 

Резюме (обов'язково з фотографією) необхідно надсилати на: kislaya.o@stb.ua

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16651
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду