Сайт «Майдан» почав знімати фільми

11 Травня 2011
15531
11 Травня 2011
17:44

Сайт «Майдан» почав знімати фільми

15531
Перший фільм - про «нардепів-піаністів»
Сайт «Майдан» почав знімати фільми

Інтернет-видання «Майдан» відкрило власну кіностудію і зробило перший фільм англійською мовою «Україна. Бананова республіка назавжди!?» про «нардепів-піаністів». Про це йдеться у повідомленні сайту.

 

Над фільмом працювали Наталка Зубар (продюсер, керівник проекту, автор сценарію), Віталій Манько (режисер, співавтор сценарію, монтаж), Андрій Ільків, Роман Вінтонів, Еліна Шишкіна (зйомки). Весь авторський колектив та список використаних матеріалів можна побачити тут http://world.maidan.org.ua/movies.

 

«На фільм не витрачено жодної копійки, тільки особистий час учасників, - сказала у коментарі ТК Наталка Зубар. - Це мережевий проект, учасники якого живуть в Києві, Харкові, Вашингтоні (США), біля Торонто та біля Калгарі (Канада). Більшість з них ніколи не бачили один одного у вічі». За її словами, після оприлюднення фільму команда вже поповнилася волонтерами для наступних фільмів.

 

У планах нової кіностудії - фільми про «нардепів-піаністів» українською та польською мовами, а також нові фільми про українську політику англійською мовою. Крім того, одесит Роман Білик розпочав власним коштом зйомки документальних фільмів з учасниками дисидентського руху. «Ми оголосили фандрейзинг для покриття його витрат на подорожі Україною», - зазначила пані Зубар.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15531
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду