Телеканал Ландіка отримає 400 тис. грн від Луганської міськради за трансляцію програм

11 Травня 2011
21586
11 Травня 2011
15:12

Телеканал Ландіка отримає 400 тис. грн від Луганської міськради за трансляцію програм

21586
Телеканал Ландіка отримає 400 тис. грн від Луганської міськради за трансляцію програм

Управління Луганської міськради з питань внутрішньої і інформаційної політики за результатами тендеру 4 травня уклало угоди з місцевими телеканалами на 733 тис грн. Про це повідомляє сайт «Наші гроші» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

 

ТОВ «Незалежна телерадіокомпанія "Ірта"» надасть послуги з трансляції телепередач на 409 тис грн. Згідно з державним реєстром телерадіоорганізацій, засновниками компанії є народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік і його син Роман, а також ТОВ «Незалежна ТРК "Континент"», що теж заснована сім'єю Ландіків.

 

Обласне об'єднання «Луганське кабельне телебачення» отримає 324 тис грн. за 450 хвилин ефірного часу на рік. Компанія має міноритарним засновником Луганську обласну раду. Генеральним директором компанії є депутат Луганської облради від Партії регіонів Герман Кудінов. За інформацією «Наших грошей», серед приватних засновників компанії є як Герман Кудінов, так і депутат Луганської облради від Партії регіонів Юрій Букрєєв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21586
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду