Гутцайт іде з Нового каналу. У «Репортера» будуть нові ведучі

6 Травня 2011
12434
6 Травня 2011
14:34

Гутцайт іде з Нового каналу. У «Репортера» будуть нові ведучі

12434
Гутцайт іде з Нового каналу. У «Репортера» будуть нові ведучі

Оксана Гутцайт іде з Нового каналу, а інша ведуча «Репортера» Леся Яворівська виходить у декретну відпустку. Наразі канал проводить кастинги на нових ведучих програми новин. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Останній ефір Оксани Гутцайт відбудеться 6 травня, а Леся Яворівська залишатиметься ведучою «Репортера» до того часу, доки їй дозволятиме здоров'я.

 

Причину звільнення Оксани Гутцайт не уточнюють, зазначають лише, що вона йде «у вільне плавання».

 

За словами шеф-редактора «Репортера» Михайла Шаманова, команда проекту наразі вийшла на фінальну стадію кастингів: уже відібрано п'ять претендентів, з яких за результатами відбору залишиться всього двоє. З першим ведучим глядачі Нового каналу познайомляться уже 16 травня, інший з'явиться в ефірі трохи пізніше.

 

Як говорить Михайло Шаманов, на місце ведучого «Репортера» шукали чоловіка або жінку середнього віку, привабливої зовнішності з досвідом роботи в журналістиці.

 

Також, за словами пана Шаманова, під час кастингів одна з претенденток хоч і не пройшла прослуховування в програмі новин, була запрошена на проби в інший проект каналу.

 

Нагадаємо, Оксана Гутцайт на Новому каналі працює з 2004 року. Спочатку була ведучою спортивних новин, потім перейшла до основних випусків. Також працювала ведучою програми «ТV-ТаблоID». Кар'єру ведучої починала з роботи на радіо. У Всесвітній спортивній агенції відповідала за випуски новин.

 

Леся Яворівська працює на Новому з 2002 року, спершу міжнародним журналістом, потім - політичним оглядачем. З 2007 року стала ведучою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12434
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду