«Євробачення» на Національному радіо коментуватиме Олена Зелінченко

6 Травня 2011
10904
6 Травня 2011
13:45

«Євробачення» на Національному радіо коментуватиме Олена Зелінченко

10904
«Євробачення» на Національному радіо коментуватиме Олена Зелінченко

Пряму трансляцію міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» в Дюссельдорфі в ефірі Національного радіо коментуватиме ведуча розважальних програм ТО «Промінь» Олена Зелінченко. Про це ТК повідомили в прес-службі Національної радіокомпанії України.

 

До участі у коментуванні фіналу конкурсу запрошені як українські музиканти, учасники попередніх змагань, так і їхні продюсери, експерти у сфері шоу-бізнесу: співачка Альоша, продюсер Олександр Ксенофонтов, продюсер Володимир Бебешко, співачка Ані Лорак.

 

Підготовку до трансляції пісенного конкурсу здійснює команда НРКУ: заступник директора ТО УР-1 Галина Бабій, яка коментувала конкурс «Євробачення» в ефірі українського радіо у 2005 році, завідувачка відділу «Єврорадіо» управління міжнародних зв'язків НРКУ Ганна Карнаух, головний музичний редактор ТО «Промінь» Валерій Кириченко, який має досвід у висвітленні конкурсу «Євробачення».

 

Як уже повідомляла ТК, НРКУ транслюватиме «Євробачення»: півфінали 10 та 12 травня та фінал 14 травня на Першому каналі Українського радіо та Другому каналі «Промінь». Початок трансляцій - о 22.00.

 

Зазначимо, що НРКУ, яка є членом Європейської мовної спілки (як і Національна телекомпанія України), уже транслювала «Євробачення» у 2005 році. З 2011 року вона планує робити це щорічно.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10904
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду