Нацрада приймає заявки на конкурс на аналогове ТБ і радіо з 6 червня

5 Травня 2011
14806
5 Травня 2011
17:30

Нацрада приймає заявки на конкурс на аналогове ТБ і радіо з 6 червня

14806
Нацрада приймає заявки на конкурс на аналогове ТБ і радіо з 6 червня

5 травня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення опублікувала в газеті «Голос України» оголошення про конкурс на вільні телерадіочастоти.

 

Нагадаємо, рішення оголосити конкурс вільні аналогові телеканали і радіочастоти та відрізки мовлення Нацрада прийняла 6 квітня. Згодом, 27 квітня, Нацрада ухвалила окреме рішення про суми конкурсної гарантії. Це стало можливим після затвердження відповідної Методики розрахунків розмірів ліцензійного збору в Кабміні.

 

Як стало відомо з оголошення, на конкурс виставлено 21 телевізійний канал та 11 радіочастот (раніше на брифінгу оголошувалося про 20 телевізійних каналів та 10 радіочастот). Повний перелік частот.

 

Серед них, зокрема, є львівська і полтавська частоти з мережі радіо «Мелодія», що залишилися з попереднього конкурсу.

 

Для загальнонаціональної категорії мовлення обов'язковим є розміщення соціально важливих програм, не менше одного випуску новин із сурдоперекладом; рекомендованим є розміщення дитячих програм. Для регіональних і місцевих мовників умови конкурсу передбачають розміщення дитячих програм і мовлення без ретрансляції.

 

Заяви на участь в конкурсі приймаються з 6 червня до 5 липня. Граничний термін підбиття підсумків конкурсу - 3 вересня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14806
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду