У Москві побито кореспондента радіостанції «Коммерсант FM»

1 Травня 2011
17045
1 Травня 2011
17:15

У Москві побито кореспондента радіостанції «Коммерсант FM»

17045
У Москві побито кореспондента радіостанції «Коммерсант FM»

29 квітня у Москві було побито журналіста радіостанції «Коммерсант FM» Дмитра Андрющенка. Наразі обставини з'ясовуються, повідомляє «Інтерфакс».

 

«Близько 22:25 біля житлового будинку, розташованого по вул. Декабристів, невідомі чоловіки завдали тілесних пошкоджень журналістові радіостанції», - розповів виданню офіцер групи оперативно-інформаційного реагування московського ГУВС Аркадій Баширов.

 

За словами джерела з правоохоронних органів, автомобіль журналіста було побито невідомим чоловіком напідпитку, Дмитро Андрющенко викликав співробітників поліції, в той же час до нього підійшли троє друзів невідомого хулігана та завдали журналістові тілесних пошкоджень. «Одного зі злочинців було затримано, а зараз ведеться пошук решти учасників інциденту», - запевняє джерело.

 

Панові Андрющенку надали медичну допомогу та відпустили з лікарні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17045
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду