«Альфа» виставила на продаж свою частку в «СТС Медиа»

29 Квітня 2011
8665
29 Квітня 2011
14:43

«Альфа» виставила на продаж свою частку в «СТС Медиа»

8665
«Альфа» виставила на продаж свою частку в «СТС Медиа»

Російська компанія «Альфа-групп», основний акціонер «СТС Медиа», запропонувала шведській компанії Modern Times Group (MTG), іншому акціонеру медіахолдингу (38,2%), викупити свою частку акцій. Про це пише «РБК-Daily» з посиланням на офіційне повідомлення компанії.

 

Наразі «Альфа-групп» належить 25,2% акцій «СТС Медиа». Вартість цього пакету оцінюється в $1 млрд. За словами аналітика Deutsche Bank Юлії Гордєєвої, це «справедлива оцінка». До 25 травня MTG повинна визначитися з рішенням.

 

Зазначимо, одночасно «Альфа» веде переговори з Національною медіагрупою (НМГ), основним власником якої є банк «Россия» Юрія Ковальчука. За інформацією видання, для НМГ ціна пропозиції залишається такою ж, як для MTG. В «СТС Медиа» дії акціонерів поки що не коментують.

 

У вільному обігу на біржі NASDAQ знаходиться 37% акцій.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8665
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду