У Києві з’являться два нові кабельні провайдери

28 Квітня 2011
16938
28 Квітня 2011
12:14

У Києві з’являться два нові кабельні провайдери

16938
У Києві з’являться два нові кабельні провайдери

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проліцензувала двох нових київських кабельних провайдерів - ТОВ «Ультралінк» і ТОВ «Телевсесвіт». Рішення про видачу їм ліцензій регулятор ухвалив на засіданні 27 квітня.

 

ТОВ «Ультралінк» збирається надавати послугу із 40 програм у Деснянському та Оболонському районах, де містяться 258 тисяч домогосподарств.

 

ТОВ «Телевсесвіт» надаватиме послугу із 41 програми в Дарницькому та Шевченківському районах, де розташовані 209 тисяч домогосподарств.

 

Головні станції обох компаній розташовані там само, де й головні станції кабельних провайдерів «Марс-ТВ» та «Інформаційні технології». «Ми орендуємо в них приміщення для головної станції. У нас буде паралельна мережа, ніякого відношення до "Інформаційних технологій" ми не маємо», - повідомила представник «Ультралінку» й «Телевсесвіту». За її словами, компанії конкуруватимуть з наявними провайдерами дешевою ціною своїх послуг (15 гривень за аналоговий пакет з українських каналів).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16938
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мииша
4769 дн. тому
Какая разница в какие игры они играют? Главное это очередной удар по дармоедам типа Воли
Правдоруб
4769 дн. тому
Ну да, Информационные технологии / "Марс ТВ" вот так вот взяли и впустили к себе помещение ДВУХ конкурентов с параллельными сетями. Пользуйтесь, мол, нашими помещениями, стройте себе здесь головную станцию и тяните на здоровье параллельные линии! Аттракцион "Невиданное гостеприимство"! :-)))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду