«Сіті» запускає тележурнал з кінокритиком Андрієм Алферовим

20 Квітня 2011
11373
20 Квітня 2011
16:16

«Сіті» запускає тележурнал з кінокритиком Андрієм Алферовим

11373
«Сіті» запускає тележурнал з кінокритиком Андрієм Алферовим

22 квітня на телеканалі «Сіті» стартує новий інформаційно-розважальний проект «Афіша». Ведучий програми - кінокритик Андрій Алферов. Про це повідомляє прес-служба «Сіті».

 

Щотижнева програма виходитиме у форматі тележурналу. Це путівник у сфері розваг і культурного відпочинку. У кожному випуску буде інформація про новинки кіно, театральні вистави, виставки, концерти і клубні вечірки.

 

Програма матиме рубрики «Кіно», «Театр», «Галереї», «Концерти», «Клуби».

 

У першому випуску «Афіші» - події мистецького життя столиці, зустріч з Мілою Йовович та Іваном Ургантом, Гошею Куценко та Костянтином Хабенським.

 

«Афіша» виходитиме щоп\'ятниці о 23.00 та щосуботи о 10.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11373
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пилип з конопель
4761 дн. тому
Алферов - человек интелигентный и образованный, блестяще знает кино. Не в курсе про его телевизионные качества ведущего, но в остальном - это удачный выбор для такой программы. А вот подбор "лиц" для первого выпуска говорит об одном: менеджмент канала продолжает юзать вечноживую совковую логику отечественного телепроизводства - радостно кормим дебилов тем, что они хавают. Удивляться тут нечему, но вот зачем эта геростратова слава Алферову? Впрочем, и на это можно найти вполне логичный ответ: для умных людей, знающих лучшие образцы мировой культуры в этой стране работы по специальности нет. О чем вы шепчете - вокруг до горизонта сплошной жлободром!
Kot
4762 дн. тому
Ну, с таким анонсом первого выпуска я этого смотреть не буду. Как-то хочется о Киеве узнавать, а Урганта мы и так видим по всем каналам.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду