«Магія цирку» стартує на Першому національному 25 квітня

20 Квітня 2011
16726
20 Квітня 2011
13:29

«Магія цирку» стартує на Першому національному 25 квітня

16726
«Магія цирку» стартує на Першому національному 25 квітня

Програма «Магія цирку» на Першому каналі стартує 25 квітня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

О 11:00 вийде перша частина проекту, о 18:05 - друга. У цьому випуску демонструватиметься національний відбір шоу. З понад 100 учасників буде обрано 5 переможців, з яких EBU (Міжнародна мовленнєва спілка) обере три циркові номери. Вони представлятимуть Україну у фіналі шоу в Женеві.

 

Нагадаємо, «Магія цирку» - міжнародний проект, фінал якого відбудеться у Женеві (Швейцарія) у листопаді 2011 року. Маленькі артисти з різних циркових шкіл Європи приїдуть до Швейцарії. 20 - 21 лютого відбувся кастинг серед дітей для участі в міжнародному телевізійному проекті «Магія цирку».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16726
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду