Російський міністр оборони відмовився розмовляти з українськими журналістами

20 Квітня 2011
21043
20 Квітня 2011
13:03

Російський міністр оборони відмовився розмовляти з українськими журналістами

21043
Російський міністр оборони відмовився розмовляти з українськими журналістами
Міністр оборони Російської Федерації Анатолій Сердюков 19 квітня у Миколаєві відмовився спілкуватися з журналістами, які чекали на зустріч із ним п'ять годин. Про це повідомляє УНІАН.
 
У вівторок, 19 квітня, в Миколаєві з робочим візитом побувала військова делегація Російської Федерації, яку очолював міністр оборони Росії Анатолій Сердюков, і делегація представників оборонного комплексу України на чолі з міністром оборони України Михайлом Єжелем.
 
Приліт високопосадовців затримався на декілька годин, як було сказано, унаслідок несправності літака. Журналісти, що представляють засоби масової інформації Миколаєва, Одеси і Києва, зібралися на 9.30, і чекали на міністрів до 14.30. Після того, як представники військових відомств зійшли з борту крейсера «Україна», журналісти чекали інтерв`ю міністрів про результати візиту. Проте ані Анатолій Сердюков, ані Михайло Єжель розмовляти з журналістами не стали.

Коли губернатор Миколаївської області Микола Круглов попросив міністрів поспілкуватися з журналістами,Анатолій Сердюков  відповів: «Я їх сюди не запрошував. Говоріть з ними самі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду