НТКУ і НРКУ охоронятимуться держслужбою охорони

15 Квітня 2011
16421
15 Квітня 2011
12:29

НТКУ і НРКУ охоронятимуться держслужбою охорони

16421
НТКУ і НРКУ охоронятимуться держслужбою охорони

Національна телекомпанія України і Національна радіокомпанія України внесені до переліку об\'єктів, що підлягають обов\'язковій охороні підрозділами Державної служби охорони при Міністерстві внутрішніх справ. Відповідна постанова № 415 від 13 квітня оприлюднена на урядовому порталі.

 

Також обов\'язковій охороні підрозділами ДСО підлягають державні телевізійні центри, будинки радіомовлення та звукозапису.

 

Для цього державні телерадіокомпанії мають укласти відповідні договори з ДСО.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16421
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Правдоруб
4776 дн. тому
Наша милиция нас бережет - бесплатно сажает, бесплатно стрижет :-)) Зачем усиливать охрану вооруженными милиционерами компаний, которые кормят налогоплательщики? Защищаемся от благодарных телезрителей и радиослушателей? :-)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду