«Мега» оновив сайт

14 Квітня 2011
3016
14 Квітня 2011
13:40

«Мега» оновив сайт

3016
«Мега» оновив сайт

Телеканал «Мега» оновив свій сайт - http://megatv.ua/. Новий дизайн виконаний у жовтогарячих та помаранчевих кольорах у характері мінімалізму та акцентом на ілюстративному матеріалі.

 

На сьогодні на сайті є три рубрики: «Програми», «Телепрограма» та «Про канал». Надалі планується поява нових рубрик.

 

Нагадаємо, змагально-розважальний «Мега» у новому сезоні позиціонується як канал популярної документалістики «перший український розважальний науково-популярний телеканал». Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 квітня переоформила ліцензію «Мега». Формат каналу став просвітницько-розважальним зі збільшенням обсягу науково-просвітницьких і розважально-музичних програм і зникненням інформаційно-публіцистичних та аналітичних.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3016
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4769 дн. тому
Ну трохи застаріла новина: я писав це ще у коментарях до новини «Мега» покаже серіал Mad Men»: http://www.telekritika.ua/news/2011-04-04/61676 Ще раз повторю: попередня версія сайту (її портфоліо можна переглянути тут: http://argentum.ua/ru/portfolio/2010/78) була в десятки разів кращою! Я проосто не розумію тих, хто прийняв таке рішення. Ну нехай канал і змінив формат, але та версія, як на мене, цілком підходила під нього. А так взяли і гарний сайт перетворили на якесь фуфло...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду