Нацрада перевірить 5 канал

13 Квітня 2011
13644
13 Квітня 2011
18:43

Нацрада перевірить 5 канал

13644
Нацрада перевірить 5 канал

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 13 квітня призначила позапланову перевірку ТРК «НБМ» (5 канал).

 

За словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, підставою для перевірки стали результати моніторингу, що тривав 3-4 березня у Волинській області.

 

За даними моніторингу на 22 ТВК у Нововолинську зафіксовано значне перевищення обсягів мовлення 5-го каналу. За ліцензією компанія має 4 години на добу на цій частоті, а фактично мовить цілодобово - замість місцевої компанії «Полісся-TV».

 

Згідно з державним реєстром телерадіоорганізацій засновником «Полісся-TV» є Роман Чайка - ведучий 5-го каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13644
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
хм
4765 дн. тому
мне Вас ,Саша, даже не знаю, жаль наверное, хотя, наверное может и в чем-то завидно, поскольку в отличаи от Вас я, и все кого я знаю, живут в другом мире, в другой стране, где, увы, телекомпании(даже убыточные региональные) не продаются за 1 гривню , а стоят миллионы, где лицензионный сбор, который надо платить не разово, а регулярно, стоит тоже не 1 гривню, как и не стоит одну гривню автомобиль...Мне наверное,занимая должности побольше и поденежнее, чем Рома, трудно с Вами спорить, да и бесполезно, равно, как и сложно обсуждать самый, безусловно, рейтинговый 5 телеканал. Я знаю только одно: до тех пор пока такие как Вы будут с умилением и сопереживанием за "тяжкую нищенскую долю" наблюдать, как бывший премьер -министр "бомжует" на съемной вилле, подстать американскому преуспевающему банкиру, а рядовой служащий районной администрации и милиционер при зарплате в 1700 гривен - на "бентли", в этой стране не будет ничего хорошего. Я рад за вас, что вы живете в своем придуманном, построенном из иллюзий и лжи мире, только помните, что мыльный пузырь, рано или поздно лопнет....
Саша
4765 дн. тому
Ви здуріли чя що? Які маловідомі ведучі і який третий ешелон? Це точно не про Р.Чайку і не про 5-й канал. Він канал не засновував, а придбав діючу компанію, яка була збитковою і її могли продати і за 1 грн. - це не заборонено законом! А все обладнння, ліцензії там вже готові, оплату передавача цілком можуть покривати надходження за рахунок трансляції 5-го каналу від НБМ!
хм
4765 дн. тому
здесь очень интересно другое: с каких это пор "засновниками" телерадиоорганизаций становятся малоизвестные посредственные ведущие каналов 3-го эшелона с месячными доходами менее 10 тыс.грн. и соответствующим образом жизни, носящие от бедности застиранные одежды с Троещинского рынка и так далее...Откуда баблишко-то (на "заснування", на лицензии, на технические средства, на лицензионный сбор, на проплату частот и использование передатчика ну и так далее....)?
глядач
4765 дн. тому
Рома вів у 5 копійок політику противсіхічності. "Забував" сказати, що Бенюк не незалежний "митець", а член "Свободи", отже Моська Тягнибока. Тепер "однакове зло" і до нього добралось.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду