На зустріч Януковича і Путіна позвали лише обраних журналістів

12 Квітня 2011
14056
12 Квітня 2011
20:50

На зустріч Януковича і Путіна позвали лише обраних журналістів

14056
На зустріч Януковича і Путіна позвали лише обраних журналістів

На зустріч прем'єра Росії Володимира Путіна та президента Віктора Януковича були запрошені лише ЗМІ, вибрані прес-службою президента. Відкритої акредитації на зустріч оголошено не було, повідомляє «Українська правда».

 

Водночас на зустріч Путіна та прем'єра Миколи Азарова акредитація була оголошена ще за день до того.

 

Хто саме з журналістів був запрошений на зустріч Путіна та Януковича, наразі невідомо.

 

Прес-секретар президента Дарка Чепак, коментуючи цю ситуацію, заявила: «Ми не знали до кінця, чи буде підхід до преси, чи ні. Тому ми самі передзвонили інформагенціям, телеканалам та двом щоденним друкованим ЗМІ - газеті "Комсомольська правда" та "Сегодня"».

 

«Запрошуючи журналістів, ми виходили з рейтингу та покриття ЗМІ. Інтернет-ЗМІ на зустріч не були запрошені», - наголосила вона.

 

На прохання ТК пані Чепак поки що не змогла згадати повний перелік запрошених телеканалів та інформаційних агенцій. 

 

Водночас на своїх сторінках у фейсбуку телевізійники обурюються, що прес-служба президента виокремлює три телеканали: «Всі вже в курсі, що до першого сорту віднесені три українських телеканали. Чи можемо розраховувати на роз'яснення від прес-служби, до якого сорту відносяться решта, і згідно цього ранжування, на який рівень доступу до першої особи вони можуть розраховувати?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14056
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Зеленый кружок
4769 дн. тому
+1!
На хрена оно вам ?
4770 дн. тому
"Водночас на своїх сторінках у фейсбуку телевізійники обурюються" - а где еще они "обурюються" ? На кухне у себя дома или в местах общего пользования ? :)))) Вот там им и место. Со своими "обидами". Не в каждое место проституток пускают. И вы должны это знать. И не обижаться на издержки собственной профессии :)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду