На «Сіті» стартує танцювальний проект

11 Квітня 2011
11989
11 Квітня 2011
10:47

На «Сіті» стартує танцювальний проект

11989
На «Сіті» стартує танцювальний проект

17 квітня в ефірі телеканалу «Сіті» стартує новий інтерактивний танцювальний проект «Навчи мене танцювати». Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

У програмі глядачі зможуть спостерігати за навчанням на паркеті танцюристів і дистанційно вчитися танцювати. Телезаняття передбачають теоретичну та практичну частини: професіонали крок за кроком показуватимуть етапи підготовки танцювальних програм.

 

«На відміну від традиційних танцювальних шоу, учасники яких здебільшого мають професійні навички і демонструють вже завершений танець, хореографи програми "Навчи мене танцювати" працюватимуть з тими, хто насправді ніколи не танцював раніше», - йдеться у повідомленні.

 

Героями танцювального шоу наразі є хореографи Юлія, Катерина, Андрій, Олена та Олексій. Один з них, згідно з умовами участі, продовжить навчання у міжнародній академії танцю «Реліз» на острові Мальта. Найкращий танцюрист обиратиметься шляхом смс-голосування із 17 квітня до 27 червня.

 

Проект триватиме 12 тижнів і завершиться 3 липня.

 

Програма виходитиме щонеділі о 22. 00 та щосуботи (повтор) об 11.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11989
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Да уж
4771 дн. тому
Мы уже знаем, как проводятся голосования на СИТИ. И насколько они честны. НЕдавно наблюдали за СИТИ-ранком. Смешно.. и грустно)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду